Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Csf trb sa te aștepți au acceasi minte..Mă rog nu vreau sa iti mai spammez threadul..Bafta cu clanul(da faceti 1 thread mai elegant ceva ca vin turci sa aplice )Tu nu-l vezi ce sufera? Tiger l-a invatat pe Linoh ala sa foloseasca hack-ul numai cu noi la cw.
=]]]]]]]]]]]]]] Noua nu ne trebuie un thread elegant.Noi trebuie sa avem un clan bun .Csf trb sa te aștepți au acceasi minte..Mă rog nu vreau sa iti mai spammez threadul..Bafta cu clanul(da faceti 1 thread mai elegant ceva ca vin turci sa aplice )
Nu Linoh,am gresit.ILoveG .In primul rand , NU A JUCAT LA CW , NU A FOST IN CONFA , A FOST PE SPAIN #FFA copil prost.
oricum zender a primit mesaj de la mod , delete the fake winsRaresGamingYTB Poti sa dispari de aici, sal007.
Ma bunule , noi nu am mai vrut sa continuam dupa ce am vazut gyazo-ul asta: https://gyazo.com/7f1db5ea8e190e0218116644dcc45740 , nu avea rost , voi folositi hackuri (nu cont. in ce cw) si mai vrei sa continuam? Si pe deasupra mai si sufereati , chiar si dupa ce v-am dat 1 v2. )oricum zender a primit mesaj de la mod , delete the fake wins