Chroma-(Eu)
Experienced
- Reaction score
- 27
cw add me on skype : live:ahmeet_tas
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Thanks for your application.IGN: SychoGhoul
Name: Kayra
Location/Country: Turkey Istanbul
Wins/Games Played: SoloSG 6/4 Becouse I Make Stat Reset But Past of Reset 250/1605
Donor: Platinum
Past Clans: #TeamEnder
Skype ID: shadowstrikers71
Why Do You Want To Join FakerKiller: Becouse Its Cool And Tukish CLan
Evet NoCry da Bir çok arkadaşım var. Bizim as kadromuz açık olmadığı için onları misafir olarak çağırdım. Onlarda beni kırmadıFakerKiller [REBORN] [NoCry]
İstersen sizin as kadronuz açıkken cw atalım, NoCry'dan kimseyi çağırma tatlımEvet NoCry da Bir çok arkadaşım var. Bizim as kadromuz açık olmadığı için onları misafir olarak çağırdım. Onlarda beni kırmadı
Sizi anlamak gerçekten zor neden bu kadar zorunuza gitti misafir çağırmamız? Sizde cheesboyu çağırsaydınız yasak değildiİstersen sizin as kadronuz açıkken cw atalım, NoCry'dan kimseyi çağırma tatlım
Sizin klanda olmayan FlamyBoy00 ile BlackBox_HD oynadı eğer kendi adamlarınız yenseydi bişey demezdim ama göt korkusundan kendi kadronuzla da oynayamıyonuzSizi anlamak gerçekten zor neden bu kadar zorunuza gitti misafir çağırmamız? Sizde cheesboyu çağırsaydınız yasak değildi