Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Thank you bro <3
Cidden mi?Güzel Fake Won <3
Yok Yalandan : Salakmısın Cidden TabiCidden mi?
İstersem Bu Clanı Kaparım Kendine Çok Güvenme Bence Ve Ben Senin Hiç Bir Zaman Clanında Olmadım Kodumun Gerizekalısı c: Beyin Özürlü Veled Senin Bana Bu Clana Gel Diye Yalvardığınıda Biliyoruz...RetroKidd ya dostum tipin tam bir kb ama anguta benziyor unutma fake won olsaydi klan kapanmisti ve sende burdaydin unutma zaten tipin ve dusunculerin fazlasiyla uyusuyor
Öncelikle normalden konuştuğumuzda saygı duruşunda gibi bekliyordun, ne oldu da şimdi götün kalktı tufan veya onuralp İkincisi eğer ben olmasaydım, sen şuan buralara gelemezdin bile. Ve en önemli olaya gelirsek ne fake wonu saykodeli ruh hastası asjdnaksdİstersem Bu Clanı Kaparım Kendine Çok Güvenme Bence Ve Ben Senin Hiç Bir Zaman Clanında Olmadım Kodumun Gerizekalısı c: Beyin Özürlü Veled Senin Bana Bu Clana Gel Diye Yalvardığınıda Biliyoruz...
Gelemezmiydim qwe.qw.e salakmısın yavrum sen onuralp kim amk qwe.qwe.Öncelikle normalden konuştuğumuzda saygı duruşunda gibi bekliyordun, ne oldu da şimdi götün kalktı tufan veya onuralp İkincisi eğer ben olmasaydım, sen şuan buralara gelemezdin bile. Ve en önemli olaya gelirsek ne fake wonu saykodeli ruh hastası asjdnaksd