Solitudes
Platinum
- Reaction score
- 30
yenebilir kardeşim kendinizi o kadar bi NoCry yada Brutal falan sanmayın benceUlan sizmi Chroma Klanını Yeneceksiniz ? qEW:sad
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
yenebilir kardeşim kendinizi o kadar bi NoCry yada Brutal falan sanmayın benceUlan sizmi Chroma Klanını Yeneceksiniz ? qEW:sad
kardes su an 2v1 ve mola aldiniz C:?Ulan sizmi Chroma Klanını Yeneceksiniz ? qEW:sad
:c kanka alırsınız güveniyorum yardım gerekirse yazarsın ama gerekmez herhalde ehhuehuehuekardes su an 2v1 ve mola aldiniz C:?
2v1:c kanka alırsınız güveniyorum yardım gerekirse yazarsın ama gerekmez herhalde ehhuehuehue
dq ettirdik kanitlari attik fakat cvp vermediniz?Bizi yenemedi ki bunlar? Silmesseniz win'i klanınızla moderatör arkadaşım ilgilenecek. Ayrıca dq oldunuz mola süresi geçti kardeşim.. Siz de cevap vermediniz!
mal kanıtı klan sayfasına koydq ettirdik kanitlari attik fakat cvp vermediniz?
bizede yaptılar aynısını SADAs:Modlarla konuşmaya gidiyorum. Elinizde kanıt olmadan ''DQ'' diyemezsiniz. DDOS atıyo diyemezsiniz. CW'ye zamanında gelmediniz ''DQ'' oldunuz.