Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Ba putulica, noi nu am abandonat. Nu a fost niciodata 3-2 de voi. Avem gyazo ca Kaneki ne-a dat flood, nu Robert. Voi chiar sunteti prosti? Avem proof pt orice. II WIN PENTRU NOI. Motiv? FLOOD !!!=)) K, hai sa o facem lata daca tot am inceput sa ne certam!
1.Copile eu nu ti-am dat nici un flood nici tie nici lui Keps ,nici nu stie nimeni in afara de Robertq999 care era in meci in timpul presupusului "flood" deci nu avea cum sa o faca!
2. Ati iesit toti din confa (Da ,a ramas ioni3) si l-am intrebat pe el daca continuati ,el nu ne-a raspuns si am zis sa spunem noi arena atunci. Am spus arena+ nu ati intrat si nici nu ati mai spus ceva timp de 20min ,iar dupa ne spuneti ca hai sa continuam? Ce comunitate varza frate :| asa ca hai dracu si nu te mai da mare tu copilul de "69" de ani ca ati abandonat si "."!
Accepted-Member! Add me on Skype!
- IGN: Papricas_cu_sare (platinum donor)
- NickName: Stefan
- Stats:10/60 or something like that but i'm gonna reset , and my old account 100/700(Paine_cu_picmez
- PvP Strenghts: Rod,sword,fns
- PvP Weakness:bow
- Past Clans: Heaven , StripZZ etc
- Country:Germany and i can speak Romanian!
Ce dracu te flood ma? Eu sa va dau flood? Ai de mama voastra :* Hai ,pleaca de pe thread-ul nostru pa!Ba putulica, noi nu am abandonat. Nu a fost niciodata 3-2 de voi. Avem gyazo ca Kaneki ne-a dat flood, nu Robert. Voi chiar sunteti prosti? Avem proof pt orice. II WIN PENTRU NOI. Motiv? FLOOD !!!
ba copile, ce plm 3-2?Ce dracu te flood ma? Eu sa va dau flood? Ai de mama voastra :* Hai ,pleaca de pe thread-ul nostru pa!
Ba, daca nu pui win de noi, va inchid clanu si punct.Ce dracu te flood ma? Eu sa va dau flood? Ai de mama voastra :* Hai ,pleaca de pe thread-ul nostru pa!
deEzzNutz_: skype?!Accepted-Member! Add me on Skype!
ba da skype!Accepted-Member! Add me on Skype!
naim.naim123123ba da skype!