DanMikel98_FTW
Survivor
- Reaction score
- 5
cw? Skype : danmikel98
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
merak etme sen alışırım clan sayfası kapanınca herşeye alışırımyenilmeye alışman gerek
ddos atarız diye tehdit etmedim veled sil dedim şu wini lost yapArkadaşlar lütfen cevap verin benmi haklıyım bu mu bakın adamlar dq oldurlar clan sayfanıza yenildiniz yazın yoksa DDOS atarım diye tehtit etiler Kul hakına giriyon
Haklısın Ama Eger Bunun Hakkında ''Oyuna'' Yazılmış Bir kanıtın yoksa ''DQ'' Yazamassın.Arkadaşlar lütfen cevap verin benmi haklıyım bu mu bakın adamlar dq oldurlar clan sayfanıza yenildiniz yazın yoksa DDOS atarım diye tehtit etiler Kul hakına giriyon
bak şimdi adamlara misafir geldi ama ismini clan sayfaya yazmamışlar ssleri vardır Videosu vardır o yüzden DQHaklısın Ama Eger Bunun Hakkında ''Oyuna'' Yazılmış Bir kanıtın yoksa ''DQ'' Yazamassın.
ondan dq olmaz kardeşim yenilmişsen yenildim yaz loseden bişi olmazbak şimdi adamlara misafir geldi ama ismini clan sayfaya yazmamışlar ssleri vardır Videosu vardır o yüzden DQ
bak eren kazandık Macrozuni geldi erencan clan sayfasına yazmadık (gerek yok zaten) sonra DQ yazdılar SDSA sayfaları kapanmazmı onu LOST yapmazlarsaondan dq olmaz kardeşim yenilmişsen yenildim yaz loseden bişi olmaz
misafir ise yazmak zorundasın yoksa hemen 5-0 dq olmaz raund dq olr o yüzden cw kaç kaçsaöyle dewam edin adamcabak eren kazandık Macrozuni geldi erencan clan sayfasına yazmadık (gerek yok zaten) sonra DQ yazdılar SDSA sayfaları kapanmazmı onu LOST yapmazlarsa
5-1 aldıkmisafir ise yazmak zorundasın yoksa hemen 5-0 dq olmaz raund dq olr o yüzden cw kaç kaçsaöyle dewam edin adamca
kuralları oku lütfenondan dq olmaz kardeşim yenilmişsen yenildim yaz loseden bişi olmaz