Raziix
Platinum
- Reaction score
- 28
ZI SKYPE !accepted, da-mi add
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
ZI SKYPE !accepted, da-mi add
mateijoacaZI SKYPE !
In 2 ore??? Doamne ce copil si sa stii ca le-am scos pe alea de la NesteaWTF cate winnuri ati facut in 2 ore =) and GL
ma faci copil si sunt m-ai mare ca tine =)In 2 ore??? Doamne ce copil si sa stii ca le-am scos pe alea de la Nestea
pleaca ma de aici stai ca un sclav si comentezima faci copil si sunt m-ai mare ca tine =)
Mai* Esti mai mare dar mai prostma faci copil si sunt m-ai mare ca tine =)
Csf ..... trebuie sa fie si plozi in comunitatea din romania si plus nu am mai facut romana de 2 aniMai* Esti mai mare dar mai prost
Eu zic sa nu mai comentezi aiurea ca te faci de ras cu romana..
Plozi? =]]Csf ..... trebuie sa fie si plozi in comunitatea din romania si plus nu am mai facut romana de 2 ani
cuvantul suferinta .... nu sufar deloc si plus ca ma faci si ratat . tu folosesti double click si imi spui mie ca sufar se pare ca tu esti cel care sufera pentru un joc cu cubulete si Toma mi-a spus ca a fost la tine si ca aveai double click .Plozi? =]]
Vai de capu' tau. Noi suntem plozi sau tu care ai avut un clan pe nume ThePlowds ratatule.. Eu zic sa taci si sa nu mai suferi aiurea..
Doamne ce copil.. Nu vezi cum stai pe thread-ul nostru si plangi?? Si asa s-a desfiintat deci poti sa stai linistit. Plus ca nici nu aveam DeathAdder-ul pus atunci ci mouse-ul vechicuvantul suferinta .... nu sufar deloc si plus ca ma faci si ratat . tu folosesti double click si imi spui mie ca sufar se pare ca tu esti cel care sufera pentru un joc cu cubulete si Toma mi-a spus ca a fost la tine si ca aveai double click .