Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
MİNECRAFT IGN :BoraKaraman
İsiminiz :Bora
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Donor : PLAT
Eski Klanlarınız :Yok
Skpye ID :borakaraman13
Neden Bize Katılmak İstiyorsunuz? :Can sıkıntısı
Alımın Beklemede.
Alındın......MİNECRAFT IGN :BoraKaraman
İsiminiz :Bora
Donor : PLAT
Eski Klanlarınız :Yok
Skpye ID :borakaraman13
Neden Bize Katılmak İstiyorsunuz? :Can sıkıntısı
biz sizi Mod lara sormandan DQ fila netmedik ts ye gttim vido yu bir kaç moda yolladım Macro dediler ve bir kaçıda başkasına izletcem dedi geri dönmediler . sizi 2 dq etme sebebimde DDOS atınız lp dekiler +1000 ping alırken sizin oyuncuların hepsini engeliyenler in pingleri noramldi sence bu noraml bişemi zaten / sizin gibi clan yenilgidklerini yazmıyan bir clan nekdar gelişe bilriki HEr anınız kavgaya hazır asla Zevkineoyniyan biri değilsinz sadece kazanmaya oynuıysonuz ve kaybedincede Yedirmeyip yazmıyorsunuz sizden clan filan olmaz ve o vido yu sizin clandakilerede izlettim Clanından çıkan var o vido yüzünden kesinlikle macro diyenler var !
Vido var Bir anda lp dekiler laga giriyor yeterlimi snn için :dkanıt ? ddos kanıtı ?
MİNECRAFT IGN :macjaeh
İsiminiz :Emre
Donor :Yok
Eski Klanlarınız :yok
Skpye ID :emre.kul92
Neden Bize Katılmak İstiyorsunuz? :çünkü klana faydalı işler yapcamı düşünüyorum
BeklemedeMİNECRAFT IGN :macjaeh
İsiminiz :Emre
Donor :Yok
Eski Klanlarınız :yok
Skpye ID :emre.kul92
Neden Bize Katılmak İstiyorsunuz? :çünkü klana faydalı işler yapcamı düşünüyorum