Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
1. 4-2 değildi 3-2 ydi 2. DQ için Yeterli Bi Kanıtmı sneceneden residents karsısında 5-3 won yazdınız sıze kanıtımızıda attık ve durum 4-2 residents ondeydı. ne olduda 1 puan geri dustuk ve, 4-2 den 5-3 yazılmıs Good
4-2'y di siz misafir yok diyip misafir cektiniz. Onlarla 4-3 oldu sonra misafirlerden biri kufur etti. O yüzden Dq Dedik isterseniz 4-2 den misafirsiz devam edebiliriz.1. 4-2 değildi 3-2 ydi 2. DQ için Yeterli Bi Kanıtmı snece
ha demiosniz da 5-2 lose yazarsanız sevınırız4-2'y di siz misafir yok diyip misafir cektiniz. Onlarla 4-3 oldu sonra misafirlerden biri kufur etti. O yüzden Dq Dedik isterseniz 4-2 den misafirsiz devam edebiliriz.
4-2ydi ve nasil siz 5 oldunuz ben onu merak ediyom.1. 4-2 değildi 3-2 ydi 2. DQ için Yeterli Bi Kanıtmı snece
4-2 miydi ? 3-2 ydi ? + DQ diyerek Cw den kactınız4-2ydi ve nasil siz 5 oldunuz ben onu merak ediyom.
ve misafir yokmu dedik ? Macrozuni alan benmıydım ?4-2'y di siz misafir yok diyip misafir cektiniz. Onlarla 4-3 oldu sonra misafirlerden biri kufur etti. O yüzden Dq Dedik isterseniz 4-2 den misafirsiz devam edebiliriz.
macrozuni bizim clandaydi clan acildindan berive misafir yokmu dedik ? Macrozuni alan benmıydım ?
4-2 ydi son el erenler girdi sen yoktun sonra adrenalinede aquarthi soktunuz ve basta bize misafir yok dedi SaddReborn ve adam bize kufur etti sonra ben dedimki dqyu kabul etmeseeniz mola aldik 48 saat dedim ama hyrr dediler yani cwden falan kacmadik molaya bile izin vermediniz.4-2 miydi ? 3-2 ydi ? + DQ diyerek Cw den kactınız
yada Creavel Skype gelsene bi anlasma yapalim?4-2 ydi son el erenler girdi sen yoktun sonra adrenalinede aquarthi soktunuz ve basta bize misafir yok dedi SaddReborn ve adam bize kufur etti sonra ben dedimki dqyu kabul etmeseeniz mola aldik 48 saat dedim ama hyrr dediler yani cwden falan kacmadik molaya bile izin vermediniz.
Molamı dedin ? ayrıca biz misafir yok demedik siz dediniz ve Macrozuniyi aldınız4-2 ydi son el erenler girdi sen yoktun sonra adrenalinede aquarthi soktunuz ve basta bize misafir yok dedi SaddReborn ve adam bize kufur etti sonra ben dedimki dqyu kabul etmeseeniz mola aldik 48 saat dedim ama hyrr dediler yani cwden falan kacmadik molaya bile izin vermediniz.