Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Pending.IGN: M00dYMan_
⩙ Yaş: 13
Skype ⩙: Berke.Kaan05
⩙ / Zararlar kazan: TeamSG Win 115 SoloSG 70 kazanmak
⩙ Donör: Yok
⩙ Ping: 140
⩙ Geçmiş Klanlar: GameMaster, WinNigga, WitneS
⩙ PvP Güçlü: olta Kılıç
⩙ PvP Zayıf yönleri: yanınca knockback yemediğim Için ölebiliyorum.
⩙ Neden katılmak istiyorsunuz Fade ? : Ben Deneyimli Clanları bol cw li Clanları severim ettik ettik burda bol cw atttığınızı düşünüyorum ziyaretinde bu clana girmek istiyorum
2 klan birleşti , ve nerdeyse hergün clan battle atiyoruz.Hakkıyla Won Yazan Tek Klan GoldArmy <3
ya kardeş fake won diyosan bi uza git ya daha loseyi yazmıyan bi clandasın bare gelip başkalarına laf etme lütfen sayfadan uzaklaşırsan sevinirimHakkıyla Won Yazan Tek Klan GoldArmy <3
ben yazmadım bizim fatih silmiştim ama yine yazmış neyse oyundaki adın Sadd_Laught'ydi dimi Made By Sadd_Laught yazabilirim. ve yaz.dım. NP ve buarada sayfa için teşşekürler bi sayfa daha hazırlayabilirsen sevinirim üşenmessen tabii-Made By EternityRG-
Are You Kidding Me?
http://www.mcgamer.net/threads/clan-page-banner-for-goldarmy.248121/#post-2429282
''Trial'' Skype'tan bana ulaş: SKYPE: ozaytr⩙ IGN:BerkayOzsen
⩙ Age:16
⩙ Skype:berkayozsen1
⩙ Wins / Losses:2006/139 SoloSG:51/39
⩙ Nationality:Turkey
⩙ Donoriamond
⩙ Ping:80-90
⩙ Past Clans:NoFear
⩙ PvP Strengths:rod,bow,fns,jitter
⩙ PvP Weaknesses:spam
⩙ Why do you want to join Fade? :clanı iyi yerlere taşıyacağıma inanıyorum iyi pvpciler var onlarla beraber çalışmak ve onlardan çok şey öğrenmek istiyorum
⩙ Do You Meet The Requeriments?:yes.