ShockzTehScrub
Experienced
- Reaction score
- 217
We don't lose , u don't accept REDO[Won] StrafeTaqic 5 vs 4 Extazy [Lose] put lose!
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
We don't lose , u don't accept REDO[Won] StrafeTaqic 5 vs 4 Extazy [Lose] put lose!
Pff. Nitko te nije ddos A i 4-4 je jer je re-do a ne 5-4Ajde brate ne brukaj se DDosali ste me 5 puta i nije vam pomoglo stavljaj da ste izgubili pozz !
Accepted as Elite-IGN: HereComesDragos
-Nick Name: Dragos
-Donor? nope
-Wins 1/7
-Past clans: So many...
-Skype name: deacu.dragos
-Where are you from? romania
-Why do you want to join Extazy? cause i search a new clan
Nemam proof zato sto nisam recordao!Slusaj ti prvo nemas proofa da smo mi tebe ddosali.
Mene ste ghost killali i niste hteli redo.
Odjebi sa mog threada.
Pola Communtity-a znaju da niste fer pogotovo sa onim Win-ovima najboljih EU Clan-ova mnogo serete stavite Lose i odjebite,bolje da izgubite nego da serete za pobedu !Slusaj ti prvo nemas proofa da smo mi tebe ddosali.
Mene ste ghost killali i niste hteli redo.
Odjebi sa mog threada.
Ja ne znam ko je tebe sta pitao , prvo ako mislis na ovo Insurgent prvi put nisu dosli dok je bio pp , a drugi put su igrali moji najbolji igraci i imali smo srecePola Communtity-a znaju da niste fer pogotovo sa onim Win-ovima najboljih EU Clan-ova mnogo serete stavite Lose i odjebite,bolje da izgubite nego da serete za pobedu !
Oke , pozvacu mod-a pa cemo videti ko ce spamovatiNemam proof zato sto nisam recordao!
P.S spamat cu ti na threadu dok ne napises da ste izgubili eZ
Naravno !Ja ne znam ko je tebe sta pitao , prvo ako mislis na ovo Insurgent prvi put nisu dosli dok je bio pp , a drugi put su igrali moji najbolji igraci i imali smo srece
-Pozdrav
dobili ljudi rekt i nece stavit! lowareeeeeeee + samo 1 win je bio legitPola Communtity-a znaju da niste fer pogotovo sa onim Win-ovima najboljih EU Clan-ova mnogo serete stavite Lose i odjebite,bolje da izgubite nego da serete za pobedu !
I meni ljudi govore da si glup pa nikom nista!Oke , pozvacu mod-a pa cemo videti ko ce spamovati
Inace bez proofa ne mozes mi nista , kao sto je rekao Exzone
-Pozdrav Gud baj