iOguzhanRS
Tribute
- Reaction score
- 3
Başarılar ...
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
inşBaşarılar ...
ok cnmSİZE MEYDAN OKUMAK İSTİYORUZ CoptosloSpork
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Minecraft ID:Theordeq
-Skype ID:eklisiniz
Do you have experience on MCGamer Survival Games:ingilizcem yetmedi bi translete bakıp geliyom (unuttu)
Why Do You Want To Join Divergents:b4jon var ve güzel bi clan
--------------------------------------------------------------------------------------------------Minecraft ID:Fiaxy
-Skype ID: live:nuriodacihd
Do you have experience on MCGamer Survival Games:yes
Why Do You Want To Join Divergents:Kaan abi türkiyenin en iyi oyuncuların birisi ve klanda bir çok iyi oynayan isimler var bu yüzden ve bu klanda iyi şeyler yapabileceğime inanıyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------Minecraft ID: SolidExclusive
-Skype ID: deaddeamgo
Do you have experience on MCGamer Survival Games: 2 Senedir Oynuyorum Ve Deneyimim Var . Daha Once birçok clanda yer aldim
Why Do You Want To Join Divergents: Divergents Gerçekten Çok Kaliteli Bir Clan Bu kanalda Solo:SG 1.'lerinden rektmachine kaanca var o benim yakin dostumdur ve Güzel oynadığımı düşünüyorum bu clanı dünya 1 .'si yapicaz