• Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.

-TOP 10 TURKISH PVP CHANNELS?-

Burak_Muzcuk

Survivor
Reaction score
5
senin gibilerin pvp den anladığı yok gerizekalı ben burda kendi top 10 listemi yaptım senin değil forumu bırakmalısın öneririm
edit: o yazdığın kişileri kimse tanımıyor arkadaşlarını ve kendini yazmışsın :D
Gerizekalıcım bu yazdılarım türkiye sıralamsında ki oyuncular siktir git kültürünü geliştir

Reaction score
631
You made me laugh omg....
Kısaca bu sıralama ne amk. Wolvoroth u TR sıralamasına koyabiliyormusun gerçekten? Ya ismeti nasıl birinci yaptın. Arkadaşım kesiyor onu. Ben sana asıl sıralamayı söyleyeyim. Ve bu arada Burağın dediği adamlar o listede yazdıklarını gg10ler.
PvP olarak
1 - Kadir Rayız
2 - Alpertu
3- tolgacam1907
4 - cagriprime
5 - blatzkony(bıraktı :/)
Fazla aklıma gelmiyor birsürü iyi oyuncu var.
Ve bu sıralama hep değişir. Bilemiyorum bi turnuva olmalı.
Win olarak (eski leaderboard)
1 - Alpertu
2 - Kadir Rayız
3 - cagri
4 - flamyboy
5 - blatzkony
5 - umut303 müydü unuttum
6- Silver36sda emin değilim bundan baya rsetledi statını..
7- ZelosHD
8- ismet
9- PsychoManRS (bilmezsin ama 2 hesabı var toplamda 1300leri geçiyor)
10- bulamadım xd
Yazdıkların youtuber. Youtuber olmayan yüzlerce iyi oyuncu var. Bunların hepsini kolay kolay alırlar. Bir insan youtuber diye bir işin en iyisi oluyorsa, demektirki pewdiepie oyunların kralı. Ama çok noob aslında. Kesinlikle yazdığın liste yanlış. Ben burda tam winlerini bilmediğim için düzgün sıralama yapamadım belki, ama kesinlike bunlar o ilk 10da. İsmetinde o kadar wini yok. Varsa 1500 vardır belki. Adam artık mcsg girmeyecem diyor, okul var diyor çok ironikki bi anda arasında 500-600 win olan adamlara fark atıp 2500-3000 win oluyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Shark97

Tribute
Reaction score
16
turk varm
turk varm
turk varm
turk varm
turk varm
turk varm

Burak_Muzcuk

Survivor
Reaction score
5
You made me laugh omg....
Kısaca bu sıralama ne amk. Wolvoroth u TR sıralamasına koyabiliyormusun gerçekten? Ya ismeti nasıl birinci yaptın. Arkadaşım kesiyor onu. Ben sana asıl sıralamayı söyleyeyim. Ve bu arada Burağın dediği adamlar o listede yazdıklarını gg10ler.
PvP olarak
1 - Kadir Rayız
2 - Alpertu
3- tolgacam1907
4 - cagriprime
5 - blatzkony(bıraktı :/)
Fazla aklıma gelmiyor birsürü iyi oyuncu var.
Ve bu sıralama hep değişir. Bilemiyorum bi turnuva olmalı.
Win olarak (eski leaderboard)
1 - Alpertu
2 - Kadir Rayız
3 - cagri
4 - flamyboy
5 - blatzkony
5 - umut303 müydü unuttum
6- Silver36sda emin değilim bundan baya rsetledi statını..
7- ZelosHD
8- ismet
9- PsychoManRS (bilmezsin ama 2 hesabı var toplamda 1300leri geçiyor)
10- bulamadım xd
Yazdıkların youtuber. Youtuber olmayan yüzlerce iyi oyuncu var. Bunların hepsini kolay kolay alırlar. Bir insan youtuber diye bir işin en iyisi oluyorsa, demektirki pewdiepie oyunların kralı. Ama çok noob aslında. Kesinlikle yazdığın liste yanlış. Ben burda tam winlerini bilmediğim için düzgün sıralama yapamadım belki, ama kesinlike bunlar o ilk 10da. İsmetinde o kadar wini yok. Varsa 1500 vardır belki. Adam artık mcsg girmeyecem diyor, okul var diyor çok ironikki bi anda arasında 500-600 win olan adamlara fark atıp 2500-3000 win oluyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

++++++ Cok haklsıın knk

Ceroria

Mockingjay
Reaction score
13,943
Huh, I don't necessarily know many Turkish PvP'ers, but I heard there were a few YouTubers who were pretty decent.

CultHD

Experienced
Reaction score
178
i huahwi en iyi ve en ilham verici kişi ve yüce huahwi yenebilir bir şey olduğunu düşünüyorum!

Sevy

Survivor
Reaction score
78
-TOP10 RUSSIAN PVPERS- inc.??????!!!!!!!!????????????!?!?!??!?!?

Date

Peacekeeper
Reaction score
2,443
I love seeing threads where I don't understand anything.

Baklava anyone?

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
242,192
Members
523,971
Latest member
Atasci