SnowStorm [EU]

• Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.

Blackstrk

Tribute
Reaction score
5
Zendere nu ti se pare ca la toate winurile de la clan voi ati pus win dar defapt ati piedut?

EduardJoker28

Platinum
Reaction score
8
Uitete la celelalte posturi..bai geniule..ca numa sa minti stii si sa pui winuri false..nici nu m-ar mira sa iti faci clanuri false pentru winuri
Cine esti ma tu? Te-au dat aia afara de la orfelinat si vii sa ne suferi noua? Am facut winurile pe drept doar ca lumea se oftica.. :p.

Blackstrk

Tribute
Reaction score
5
Cine esti ma tu? Te-au dat aia afara de la orfelinat si vii sa ne suferi noua? Am facut winurile pe drept doar ca lumea se oftica.. :p.
In locul tau nu as comenta..in minecraft iti dau rektul si la cum arati in viata reala...nu te uiti ca comentezi aiurea?

EduardJoker28

Platinum
Reaction score
8
In locul tau nu as comenta..in minecraft iti dau rektul si la cum arati in viata reala...nu te uiti ca comentezi aiurea?
Cum arat in viata reala? Arat ca un om normal nu ca tine copil cu dizabilitati.. iti lipseste creierul..

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
242,188
Members
523,963
Latest member
Atasci