Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
IGN: AtaTG
Name: Ata
Location/Country: istanbull / Turkiye
Wins/Games Played: 30 - 1586
Donor: PLatinum
Past Clans: GameTech - FearNova - ShadowEU
Skype ID: Nesral.Plox
Why Do You Want To Join NoCry:IGN: NoCyr Güzel ve Team Fight i nin güzel oldunu düşünüyorum ve basvuruyorum
IGN: GereksizBora
Nickname: GereksizBora
Location/Country: istanbul / Turkiye
Wins/Games Played: 41/1136
Donor: yok
Past Clans: Legendarmy/ShadowEU/ınvisbleTeam
Skype ID: Cem.yucel6
Why Do You Want To Join NoCry:Türkiyenin En ii klanısınız artı bileğime güveniyorum That's why I wanna join NoCry.
IGN: GetR3kt7
Nameoğukan
Location/Country:Turkey/Mersin
Wins/Games Played:111/1520 (ben win kasmıyorum istiyorsanız skypemden deniyebilirsiniz).
Donor:No
Past Clans:Fenton,FakeTeam,GoldArmy
Skype ID:mrdogukan.7
Why Do You Want To Join NoCry:En Sevdiğim klanlar arasında olduğu için ve geleceği yüksek bir klan olduğu için .
IGN: FearKatnissTR
Name:Ataberk
Location/Country:Türkiye/LÜLEBURGAZ
Wins/Games Played:4/60 RESETLEDİM VE HACKERLER MEŞHUR
Donor: Platinum Donor
Past Clans GRAVİTY
Skaype:facebook:ataberk.erdal Why Do You Want To Join NoCry:Bu Süper Klana katlımak isterim kendiminde iyi oynadığımı düşümüyorum
New
IGN: FearKatnissTR
Name:Ataberk
Location/Country:Türkiye/LÜLEBURGAZ
Wins/Games Played:4/60 RESETLEDİM VE HACKERLER MEŞHUR
Donor: Platinum Donor
Past Clans GRAVİTY eu
Skaype:facebook:ataberk.erdal Why Do You Want To Join NoCry:Bu Süper Klana katlımak isterim kendiminde iyi oynadığımı düşümüyorum
IGN: PurposeLess_
Name: Eylül
Location/Country: İstanbul
Wins/Games Played: 584 Oynama 34 Kazanma (Statslara bakmayın bilgisayarım baya bi kötüydü yani 20-30 fps alınca seviniyodum ama yakın zamanda-dün :ASDAS:- yeni bir bilgisayar aldım pvp derseniz iyiyim takım oyununu çok severim )
Donor:Yok
Past Clans: İsimlerini hatırlamıyorum
Skype ID: ieylulduru
Why Do You Want To Join NoCry: PvP yi severim mcsg candır<3 (ah bide hackerlar olmasa ;-; ) kız olduğuma bakmayın 4 yıllık minecraft oyuncusuyum genelde solo sg oynarım yazdığım gibi bilgisayarım kötüydü oynayamıyordum ama yeni bir bilgisayar aldım ve artık daha iyi oynuyorum yani sıkıntı yok .
Ign:iFakeGusullu
Name:Erdem
location/games played:228:2290
Why do you want to join nocry:FlamyBoyun kanalından geldim zaten eyi bir clan.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.