ItsArdaQG
District 13
- Reaction score
- 2,859
Thank you my friendI don't know what did you explain to the Turks but I think that that you explained good things so GJ Man!
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Thank you my friendI don't know what did you explain to the Turks but I think that that you explained good things so GJ Man!
Tam olarak anlayamadım ama kusura bakma,ceza vermeden önce o kişiyi veya kişileri uyarmamız gerekiyor! Örneğin spam yaparlarsa Please do not spam. söylenilmesi çok normaldir. Daha bilinmedim birsürü şeyler var mesela ben istesem okuldayken report okuyup panelden ceza verebilirim. Oyunda herhangi bir şekilde çevrim içi olma zorunluluğuda yok. Ayrıca senide yanlış anladıysam özür dilerim. ItsArdaQG Çok iyi iş çıkarmışsın! Güzel bir konu olmuş.Oyunculara yardım edip ve ya lobide "dont spam" yazıp mod olamazsınız uğraşmayın
-NovaPunch Rahmetli Türk Moderatör
Teşekkürler kaya. Her ne kadar çoğu türkden makro ve hack açtığı için rahatsız olsamda onların haklarını savunmak görevim olarak düşünüyorumTam olarak anlayamadım ama kusura bakma,ceza vermeden önce o kişiyi veya kişileri uyarmamız gerekiyor! Örneğin spam yaparlarsa Please do not spam. söylenilmesi çok normaldir. Daha bilinmedim birsürü şeyler var mesela ben istesem okuldayken report okuyup panelden ceza verebilirim. Oyunda herhangi bir şekilde çevrim içi olma zorunluluğuda yok. Ayrıca senide yanlış anladıysam özür dilerim. ItsArdaQG Çok iyi iş çıkarmışsın! Güzel bir konu olmuş.
Sen o konuda merak etme biz hallederiz! Ama gerçekten böyle bir düşünceyle yardım etmen güzel olmuş.Teşekkürler kaya. Her ne kadar çoğu türkden makro ve hack açtığı için rahatsız olsamda onların haklarını savunmak görevim olarak düşünüyorum
Ya 2 tane moderatörsünüz türk olarak bide durunun sınavı var bu sene O yüzden boostlamak istedim xDSen o konuda merak etme biz hallederiz! Ama gerçekten böyle bir düşünceyle yardım etmen güzel olmuş.
Forum adıyla yaz çıkarWow knk PM den bana skypeni versene .s
Varmıs ztn :cForum adıyla yaz çıkar