• Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.

#Florens - [EU]

Reaction score
48
Solitude ve trivium mu? o iki clanda hiç bir türk oyuncu barındırma seni gibi bir gerizekalıyı mı barındıracaklar.
senin gibi gerizeıkalılar anlamaz adamlar fake clanlar yazıo o zaman bende onlara gittim dedim

xBlackStorm

Platinum
Reaction score
7
IGN:MUTANTSOMON
Name:Murat
Location/Country:Bursa
Wins/Games Played:250 Oyundan 240 Kazanmaya Yakın Solo
Donor: PLAT
Past Clans:IronPunch
Ping On EU Servers (MS):80
Frame Per Second (FPS):200
Skype ID:Muratyusufeli
Why Do You Want To Join Florens: Guzel Clan Bu 3.Basvurum Zeki Amca Sikle Pls

BarisGunduz

Tribute
Reaction score
1
IGN: iPeaceBoy
Name: Barış
Location/Country: Adana/Türkiye
Wins/Games Played:4400/170
Donor: Regular
Past Clans: Carylus,IronPunch,Florens...
Ping On EU Servers (MS): 90 - 120
Frame Per Second (FPS): 400 - 500 Videoda 300 - 200
Skype ID: baris380138
Why Do You Want To Join Florens: Güzel Bir Clan İyi Bir Kadrosu Var Bende Bu Kadroya Katılmak İstiyorum .

Last edited:

JESUSURA

Experienced
Reaction score
161
IGN: S3mih
Name: Semih
Location/Country: istanbul tr
Wins/Games Played: bu hesap yeno bana gecti eski hesabim calindi zaten benim degildi fakat eskisi sahibi adini dwgistirdi eskisinde kullanirken 300 / 80 di
Donor: regular somestirda dia

Past Clans: recon intrepids
Ping On EU Servers (MS): 70 90 arasi
Frame Per Second (FPS): 120 den yuksek
Skype ID: s3mih.private

Why Do You Want To Join Florens: cok ama cok iyi klan burada iyi isler yapabilecegimi dusunuyorum

FlorensEU

Tribute
Reaction score
5
Ne yendik ama 4-2 den 5-4 kolaydı.
Lütfen Bu kadar Ağlamayın Clan Sayfasında Sizi Yendiğimize Dair Round Linkleri Var Sizin Henüz Round Linkleriniz Bile yokken Bizi Yendik Diyebiliyorsunuz FAKEWON yazmak Şerefsizlere Kolay Geliyor.

MrTalhaTR1907

Tribute
Reaction score
0
Lan rm oldu oyun baslamadan once adam çıkmısdı pregamede neti gitmisdi rm oldu aq sizde gelmediniz noluyor bu normalde dq oluyorda ben klan sayfasına yinede 5-4 yazddıdm aq tabi çevirecegimizi anladınız gelmediniz neyse sondaki ssden belli zaten adamımız çıkdı rm oldu bizde çıkdık.

FlorensEU

Tribute
Reaction score
5
Lan rm oldu oyun baslamadan once adam çıkmısdı pregamede neti gitmisdi rm oldu aq sizde gelmediniz noluyor bu normalde dq oluyorda ben klan sayfasına yinede 5-4 yazddıdm aq tabi çevirecegimizi anladınız gelmediniz neyse sondaki ssden belli zaten adamımız çıkdı rm oldu bizde çıkdık.
Bak küçük özürlü ses kes ve dinle git herkese sor 3 yıldır cw atiyorum gelmissiniz 3 günlük clanla bos yapıyorsun . Pregame den sonra ne olursa olsun bizi ilgilendirmez bos konuşma daha kurallari bilmiyorsun gelmissin burda çevireceğinizi biliyordum diyorsun . Bos konuşma hadi illegal win yazmaya devam et . İyi BaşLar

qualytion

Survivor
Reaction score
89
IGN: qualytion
Name: Baran
Location/Country: Turkey
Wins/Games Played: 2400 | 84 xD tROLL
Donor: None
Past Clans: LegendArmy Solitudes Chroma ourForce IronPunch (...)
Ping On EU Servers (MS): 80-90
Frame Per Second (FPS): 150
Skype ID: barangrm
Why Do You Want To Join Florens: Çok İyi Klan Güzel TF Atılır

FlorensEU

Tribute
Reaction score
5
BAŞVURULAR ŞU ANDA TEKRARDAN AÇIKTIR BAŞVURULARA HEMEN BAKIP DEĞERLENDİRECEĞİZ!! SERİ SERİ

MrTalhaTR1907

Tribute
Reaction score
0
Bak küçük özürlü ses kes ve dinle git herkese sor 3 yıldır cw atiyorum gelmissiniz 3 günlük clanla bos yapıyorsun . Pregame den sonra ne olursa olsun bizi ilgilendirmez bos konuşma daha kurallari bilmiyorsun gelmissin burda çevireceğinizi biliyordum diyorsun . Bos konuşma hadi illegal win yazmaya devam et . İyi BaşLar
Salak cocuk pre gameddeyken adamın neti gitti pregameden sonrasya kanıt göster ss ver ? pre gamenin içindeyken adamın interneti gitti fazla konusma.

Naipes

Diamond
Reaction score
73
KRDŞ GEL YEERSE CW?HEEE 2V2 EN AZ NOCRY MİSALİ ;))))))

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
242,192
Members
523,970
Latest member
Atasci