Chroma-(Eu)
Experienced
- Reaction score
- 27
cw add me on skype : live:ahmeet_tas
Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Thanks for your application.IGN: SychoGhoul
Name: Kayra
Location/Country: Turkey Istanbul
Wins/Games Played: SoloSG 6/4 Becouse I Make Stat Reset But Past of Reset 250/1605
Donor: Platinum
Past Clans: #TeamEnder
Skype ID: shadowstrikers71
Why Do You Want To Join FakerKiller: Becouse Its Cool And Tukish CLan![]()
Evet NoCry da Bir çok arkadaşım var. Bizim as kadromuz açık olmadığı için onları misafir olarak çağırdım. Onlarda beni kırmadıFakerKiller [REBORN] [NoCry]
İstersen sizin as kadronuz açıkken cw atalım, NoCry'dan kimseyi çağırma tatlımEvet NoCry da Bir çok arkadaşım var. Bizim as kadromuz açık olmadığı için onları misafir olarak çağırdım. Onlarda beni kırmadı![]()
Sizi anlamak gerçekten zor neden bu kadar zorunuza gitti misafir çağırmamız? Sizde cheesboyu çağırsaydınız yasak değildiİstersen sizin as kadronuz açıkken cw atalım, NoCry'dan kimseyi çağırma tatlım![]()
Sizin klanda olmayan FlamyBoy00 ile BlackBox_HD oynadıSizi anlamak gerçekten zor neden bu kadar zorunuza gitti misafir çağırmamız? Sizde cheesboyu çağırsaydınız yasak değildi![]()