Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.
Alien je rekao da si u timu ?Koju q... mene stavljas tu? Jesam aplajao za ovo sranje ? NE ,niti kontam aplajati za nesto sto ti otvaras tako da nemoj da me dodajes.
Znaci da ti je on bilo sta rekao ti bi uradio? LOL drugi put to nemoj raditi nego ako ti znas nesto 100% onda to uradis a i sam znas to nikad ne bi aplajao poz.Alien je rekao da si u timu ?
Da ste se tako dogovorili ...
Mozes slobodno izaci sa Thread-a,pro pivipijeru,hvala !Znaci da ti je on bilo sta rekao ti bi uradio? LOL drugi put to nemoj raditi nego ako ti znas nesto 100% onda to uradis a i sam znas to nikad ne bi aplajao poz.
Pro pivipijeru? Jesam ja kad rekao da sam pro pivpier ili tako nesto? NE, tako da nemoj da mi onda nesto pricas tu, ne znam ja ko tamo baca takve price da je naj. balkanski piviper i ostalo. I ja cu raditi sta ja hocu, ne sta ti hocesMozes slobodno izaci sa Thread-a,pro pivipijeru,hvala !
Ti stvarno mislis da ja za sebe mislim da sam NAJbolji ? Ja nikada to za sebe nisam rekao,ko je to izmislio tvoja glavica ili neko od tvojih FyratexPvP Member-a ?Pro pivipijeru? Jesam ja kad rekao da sam pro pivpier ili tako nesto? NE, tako da nemoj da mi onda nesto pricas tu, ne znam ja ko tamo baca takve price da je naj. balkanski piviper i ostalo. I ja cu raditi sta ja hocu, ne sta ti hoces
Pa s obzirom da svi to govore ti tvoji "jarani" sa kojima se ti druzis da ti to pricas da si naj na balkanu i sire i itd onda ne znam stv. )Ti stvarno mislis da ja za sebe mislim da sam NAJbolji ? Ja nikada to za sebe nisam rekao,ko je to izmislio tvoja glavica ili neko od tvojih FyratexPvP Member-a ?
Hahahahahahahahahaahahahah,nije smesnoPa s obzirom da svi to govore ti tvoji "jarani" sa kojima se ti druzis da ti to pricas da si naj na balkanu i sire i itd onda ne znam stv. )
Smijesno? To je zalosno sta ti radis, nista tu i nije smijesnoHahahahahahahahahaahahahah,nije smesno