MustafaaK
Spectator
- Reaction score
- 0
Öncelikle Herkeze Tekrardan Merhaba.
Ben ''HappyTeam'' Clanın Başkanlarından Birisiyim. Adım MustafaKarataş
Biz ''MCGamer'' Serverinde Elimizden Geldiğince Clan Wars Ve Gelişmiye Çalışıyoruz.
Bize Katılmak İçin Aşağıdaki Şartları Okuyabilirsiniz.
Adınız :
Yaşınız :
Kazanma / Oynadığın Oyun Sayısı :
Skypeniz :
Kaç Saat Aktifsiniz :
Bu Şartları Yazıyorsunuz Ve Biz Sizle İletişime Geçiyoruz . Eğer Kabul Edersek Bizimle Oynama Şansına Sahip Olabilirsiniz.
------------------------------------YÖNETİCİLERİMİZ-------------------------------
--MustafaKaratas--
-------ArifKurt-------
----------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------KLAN-SAVASLARI-----------------------------------
---------#HappyTeam-3-0#FrdasCry-------
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ben ''HappyTeam'' Clanın Başkanlarından Birisiyim. Adım MustafaKarataş
Biz ''MCGamer'' Serverinde Elimizden Geldiğince Clan Wars Ve Gelişmiye Çalışıyoruz.
Bize Katılmak İçin Aşağıdaki Şartları Okuyabilirsiniz.
Adınız :
Yaşınız :
Kazanma / Oynadığın Oyun Sayısı :
Skypeniz :
Kaç Saat Aktifsiniz :
Bu Şartları Yazıyorsunuz Ve Biz Sizle İletişime Geçiyoruz . Eğer Kabul Edersek Bizimle Oynama Şansına Sahip Olabilirsiniz.
------------------------------------YÖNETİCİLERİMİZ-------------------------------
--MustafaKaratas--
-------ArifKurt-------
----------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------KLAN-SAVASLARI-----------------------------------
---------#HappyTeam-3-0#FrdasCry-------
---------------------------------------------------------------------------------------------