aquaric
Spectator
- Reaction score
- 1
Şu 4 Katılmak İsteyenler :ben de ben Buraya Yazıcaz konaklama dane Merhaba Arkadaşlar Klanımız Yeni jingle jingle jingle'ı Kurduk Kişiyiz MCSG Serverinde Fark Yaratmak Amacıyla Bu Klanı Açıyoruz Attığımız CW'Leride yapmak için de ben de zaten
+14 Yaş
+Skype Kullanımı
+Mikrofon
+İyi Bir PvP
+Saygı
+Sevgi
Skype İletişim : live:rasimogulturk - hamza.tarman1 - facebook:mehmeteren.oktar - omerfaruk458
Klan Üyeleri
#1:UchanHollandali
#2:necasjanz
#3:Silkesapan
#4:korkmak:mer_faruk05
#5:yohkun
#6:BurcuYT
İlk Clan War'ımız Arkadaşlar #LegendArmy İle Oldu Arkadaşlar Ve Kural İhlalinen 5-0 Hükmen Kazandık Arkadaşlar Arkadaşımız Oyunu İzliyordu Zone85 Revamped Mapinde 23:24 Zamanında RM Dediler Target Yedik Dediler Fakat Yalan Söylüyordu Ve Bunu MCGAMER'e Bulaştık Modlarla TS'de Konuştuk Ve Gereğinin Yapılacığını Söylediler WS Şuanlık İptal GG EZ !!
+14 Yaş
+Skype Kullanımı
+Mikrofon
+İyi Bir PvP
+Saygı
+Sevgi
Skype İletişim : live:rasimogulturk - hamza.tarman1 - facebook:mehmeteren.oktar - omerfaruk458
Klan Üyeleri
#1:UchanHollandali
#2:necasjanz
#3:Silkesapan
#4:korkmak:mer_faruk05
#5:yohkun
#6:BurcuYT
İlk Clan War'ımız Arkadaşlar #LegendArmy İle Oldu Arkadaşlar Ve Kural İhlalinen 5-0 Hükmen Kazandık Arkadaşlar Arkadaşımız Oyunu İzliyordu Zone85 Revamped Mapinde 23:24 Zamanında RM Dediler Target Yedik Dediler Fakat Yalan Söylüyordu Ve Bunu MCGAMER'e Bulaştık Modlarla TS'de Konuştuk Ve Gereğinin Yapılacığını Söylediler WS Şuanlık İptal GG EZ !!
Last edited: