• Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.

#DeathTimes | EU

iumuthd

Survivor
Reaction score
3
IGN: mcumutpvp
Uyruğu: turk
Önceki klan: hyperarmy - theforce
SoloSG / SG istatistik: 185 won
Dede Your ping: 100 120 geceleri 150 160
1/10, bir ölçekte ne kadar iyi Türkçe olan: 10
Bize kendinizden bahsedin:pvp im ii dir eski klanıma girmeye çalısan uyeniz sniperben girememiştir pvp sini beğenmediler xd bende bu dusunceyle gircemi dusunuyorum xd

erdifahric

Tribute
Reaction score
2
Beyler JustHigher biziz ve biz şuan 4-1 Öndeyiz 24 Saat PP (Mola aldık) , 5-0 yazmışlar.

imdookiecookie

Spectator
Reaction score
2
[QUOTE = "erdifahric sonrası: 2660592, üye: 547555"]. Beyler JustHigher biziz Biz ettik şuan 4-1 öndeyiz 24 Saat PP (Mola aldık), 5-0 yazmışlar [/ QUOTE]
MOLA ALDINIZ 24 SAAT VE 24 SAAT DOLDU AMA CW ATMAK İSTEMEDİĞİNİZ İÇİN DQ OLDUNUZ.

AvengerYiqit

Spectator
Reaction score
0
Ben YiqitBoyHD. abi k.b ama dq oldunuz. çünkü cagriya geldiginde biz 12 saat istiyoruz dedik. daha da sonra 17:00 da devam diye anlaştık. Sen işin uzadı diye gelmedin. Ama adamlarin devam edebilirdi. Ve Fake Won yazmışsınız GediZzers'a karşı. skype: yigitovul1 . istersen konusuruz.

MrTalhaTR1907

Tribute
Reaction score
0
[QUOTE = "erdifahric sonrası: 2660592, üye: 547555"]. Beyler JustHigher biziz Biz ettik şuan 4-1 öndeyiz 24 Saat PP (Mola aldık), 5-0 yazmışlar [/ QUOTE]
MOLA ALDINIZ 24 SAAT VE 24 SAAT DOLDU AMA CW ATMAK İSTEMEDİĞİNİZ İÇİN DQ OLDUNUZ.
Kardesim öncelikle ben gedizzers klanın kurucusuyum siz mola aldık adamınız anılcan ise kardesim benim işim 5de bitiyor 5de devam edelimmi dedi bizde kabul ettik sizi bekledik saat 5 oldu 30dk bekledik gelmediniz baska adamlarınız gelebilirdi burda dq olan biz deil sizsiniz hem 5 de atıcaz diye anlaşıyoruz daha sonrada 24 saat dediniz diyorsunuz kardesim 24 saat mola aldıysak adamın neden 5de devam edelim dedi biz öyle anlaşdık ve o saate devam etmemiz gerekiyordu bu yapdıgınıza fake won denir istediginizi yapın gerçekleri sizde biliyorsunuz bizde adamlar sonra gelip gedizzers fake won diyor sizler yüzünden ve çekemiyorsanız lütfen ama lütfen sizin gibiler klan işlerini bırakırlarsa çok sevinirim.

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
242,192
Members
523,970
Latest member
Atasci